Nu rata niciun ritm cu noile casti True Wireless de la Technics

Indiferent de ceea ce faci, indiferent de nevoile tale, căștile Technics de ultimă generație oferă un sunet captivant combinat

cu funcționalitate și stil

  • O nouă diafragmă din aluminiu de 10 mm, care oferă cea mai bună calitate a sunetului de până acum la căștile True Wireless de la Technics[i], datorită celor 55 de ani de experiență Technics în domeniul sunetului.
  • Anulare activă a zgomotului la cel mai înalt nivel din industrie.
  • Conexiune Bluetooth® Multipoint acum cu până la trei dispozitive.
  • Tehnologia JustMyVoiceTM a evoluat pentru a oferi o capacitate îmbunătățită de reducere a zgomotului ambiental.
  • Design îmbunătățit pentru o potrivire mai confortabilă în ureche.

București, 18 mai 2023 – Technics lansează două noi căști intraauriculare fără fir cu anulare a zgomotului, modelele emblematice EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2, concepute special pentru persoanele care caută calitate superioară a sunetului și confort în viața lor aglomerată.

Căștile au devenit o parte indispensabilă a vieții noastre. Folosim căștile wireless în diferite momente ale zilei și pentru diferite nevoi – pentru o bună anulare a zgomotului în timpul deplasărilor, ca microfoane fiabile pentru întâlniri sau la antrenamente când avem nevoie de un dispozitiv cu sunet de calitate și rezistent la transpirație. La momentul la care Technics și-a propus să proiecteze următoarea generație de căști true wireless, s-a pus accentul pe crearea unor căști care să funcționeze bine pentru toate stilurile de viață, care să rămână confortabile la purtare toată ziua și care să evite necesitatea de a le schimba cu altele sau de a sacrifica calitatea sunetului, confortul sau funcțiile.

Noile modele EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 vă permit să vă bucurați în voie de o calitate impecabilă a sunetului și să vă exprimați stilul personal. Atunci când a proiectat noile căști, Technics și-a folosit expertiza sa de marcă audio legendară pentru a face ca și calitatea sunetului să fie pură, concentrându-se pe fiecare aspect al sunetului: driver, structură acustică, structură mecanică și procesare digitală a semnalului – astfel încât să puteți auzi fiecare detaliu.

Funcțiile inteligente ale noilor modele asigură apeluri clare prin tehnologia avansată JustMyVoice™ – tehnologie de top în industrie pentru anularea zgomotului -, autonomie mare a bateriei, conexiune multipunct cu până la trei dispozitive și încărcare wireless. Toate aceste caracteristici sunt însumate într-un design elegant și ergonomic pentru a face căștile confortabile spre a fi purtate toată ziua. Cu șapte dimensiuni diferite ale dopurilor, EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 sunt concepute pentru o potrivire perfectă în urechi.

Semnătura Technics – Clear Sound

Sunet net superior. Acum fără fir.

Având la bază preocuparea constantă a brandului Technics pentru sunetul Hi-Fi și expertiza tehnică cultivată de-a lungul a 55 de ani de existență, căștile True Wireless de la sunt alegerea potrivită pentru toți cei care doresc o calitate înaltă pentru fiecare experiență sonoră.

Modelul de vârf EAH-AZ80 dispune de o nouă diafragmă de aluminiu de 10 mm, care oferă cea mai bună calitate a sunetului de până acum la căștile Technics, extinzând răspunsul la frecvențe înalte și joase, reducând în același timp rezonanța și distorsiunea nedorite. Designul unic al incintei acustice care se regăsește atât la EAH-AZ80 cât și la EAH-AZ60M2, găzduiește o cameră de control acustic care optimizează fluxul de aer pentru a obține un sunet natural al vocilor și alte sunete de frecvențe medii: un bas puternic și un armonizator pentru a uniformiza frecvențele înalte și a crea o gamă dinamică de sunet cu mai puțină distorsiune. Rezultatul este un sunet bogat, captivant și expansiv, cu accente fluide și detaliate, care vă permit să auziți fiecare detaliu.

În plus, EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 suportă conținut audio de înaltă rezoluție cu tehnologie Bluetooth® și  LDAC[ii] , oferind o gamă dinamică largă cu răspuns rapid și înaltă definiție.

Reducerea imersivă a zgomotului la cel mai înalt nivel din industrie

Pentru acele situații în care doriți să fiți implicați complet în muzică sau în timpul ședințelor, atât modelul EAH-AZ80 cât și modelul EAH-AZ60M2 sunt dotate cu tehnologia Technics Dual Hybrid Noise Cancelling pentru a obține performanțe de top în industrie[iii]. Combinația dintre un filtru software digital și un microfon cu reacție suprimă zgomotul din exteriorul căștilor, în timp ce un microfon cu reacție asociat cu un filtru hardware analogic inhibă zgomotul din interiorul căștii. Această combinație permite ajustarea nivelurilor de anulare a zgomotului în funcție de mediul înconjurător, fie că vă aflați acasă sau în mișcare, iar procesarea fără latență înseamnă că nu veți pierde niciun ritm.

Nivelul de anulare a zgomotului poate varia foarte mult de la o persoană la alta din cauza diferențelor de formă a urechii și a altor factori. Din acest motiv, încercați diferitele mărimi ale dopurilor incluse pentru a găsi potrivirea perfectă și apoi utilizați aplicația Technics Audio Connect pentru a regla fin efectul pentru urechile dvs.

Caracteristici inteligente intuitive

Conexiune multipunct acum cu până la 3 dispozitive simulta

Conexiunea este esențială pentru cei care se află în mișcare, gestionând întâlniri, apeluri și muzică pe mai multe dispozitive. EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 acceptă acum conexiuni multipunct cu până la trei dispozitive Bluetooth® simultan, permițându-vă să comutați între surse fără probleme.

Tehnologia JustMyVoiceTM

Atât EAH-AZ80 cât și EAH-AZ60M2 sunt echipate cu tehnologia JustMyVoiceTM care utilizează procesarea unică Technics a semnalului pentru a analiza semnalul vocal și a suprima zgomotul din jur, astfel încât vocea dvs. să fie captată clar. Microfoanele de detectare a vocii vă captează vocea atunci când vorbiți, în timp ce două microfoane MEMS vă izolează în mod activ vocea și reduc zgomotul din jur cu ajutorul tehnologiei de formare a undelor, pentru un apel clar, chiar și în medii zgomotoase sau atunci când lucrați de acasă. Un număr total de opt microfoane – patru pe fiecare ureche – joacă un rol semnificativ în susținerea unei conversații mai confortabile și mai naturale la telefon.

Tehnologia JustMyVoiceTM din noile modele fără fir a evoluat pentru a oferi o capacitate îmbunătățită de reducere a zgomotului ambiental în orice mediu, cum ar fi într-o zi cu vânt sau în timpul unei întâlniri online într-o cafenea zgomotoasă. Funcțiile de detectare a semnalului de voce și de suprimare adaptivă a zgomotului – care se adaptează automat la nivelul de zgomot – permit ca vocea dvs. să fie redată mai clar în medii vântoase sau zgomotoase, evitând în același timp vorbirea ” înfundată”.

Funcționare cu o singură cască

Modelele EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 pot fi utilizate în mod liber atunci când se folosește doar casca din stânga sau din dreapta. În cadrul aplicației Technics Audio Connect App, puteți ajusta în mod liber acțiunile de atingere și menținere, de atingere simplă, dublă și triplă (cum ar fi mărirea/coborârea volumului, salt înainte/înapoi, activarea/dezactivarea modului ambiental sau de anulare a zgomotului). Puteți chiar să atribuiți acțiuni specifice uneia sau celeilalte căști. Faptul că puteți configura căștile așa cum doriți sporește considerabil opțiunile de personalizare, mai ales atunci când doriți să utilizați doar o singură cască.

Moduri de sunet ambiental

EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 sunt, de asemenea, echipate cu moduri unice de sunet ambiental, care pot fi setate fie în modul “Natural Ambient”, fie în modul ” Attention”. Modul “Natural Ambient” captează toate zgomotele din jur, permițându-vă să ascultați muzică sau să vorbiți la telefon în timp ce sunteți atent la mediul înconjurător. Modul “Attention” captează sunetele din gama de frecvențe ale vocii umane, asigurându-vă că puteți auzi vocile umane din apropiere, cum ar fi anunțurile de la aeroport sau vocea unui membru al familiei acasă, reducând în același timp alte zgomote externe nedorite. Mai mult, cu ajutorul aplicației Technics Audio Connect, puteți regla exact cât de mult sunet extern doriți să auziți în ambele moduri, folosind o interfață grafică inovatoare cu cursor.

Durată lungă de viață a acumulatorului

O durată lungă de viață a acumulatorului înseamnă că modelele EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 sunt încă în funcțiune atunci când munca – sau joaca – necesită timp suplimentar. Acestea permit 7,5 ore de redare a muzicii fără anularea zgomotului (25 de ore cu cutia de încărcare); șapte ore de redare a muzicii în modul activ de anulare a zgomotului (24 de ore cu cutia de încărcare) și patru ore de convorbiri cu anularea zgomotului activă și JustMyVoiceTM activate (13,5 ore cu cutia de încărcare). Echipat cu un senzor de utilizare care întrerupe redarea atunci când căștile sunt scoase din ureche și o reia automat atunci când sunt puse la loc, acest senzor previne, de asemenea, redarea accidentală și consumul neprevăzut de energie.

Caracteristici inteligente: Încărcare Qi, personalizare prin intermediul aplicației, rezistență la apă (IPX4)

Cu noul sistem de încărcare fără fir Qi pentru EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2, încărcarea începe prin simpla plasare a carcasei pe un încărcător fără fir.

Aplicația Technics Audio Connect pentru smartphone facilitează configurarea și controlul căștilor wireless EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2, oferind compatibilitate cu asistentul vocal [iv] și personalizarea setărilor pentru anularea zgomotului și a modului de sunet. Printre noutățile aplicației se numără o funcție de verificare a bateriei, un egalizator de super bass și posibilitatea de a comuta între ghidarea vocală și cea cu efecte sonore.

Puteți lua noile căști Technics True Wireless practic oriunde. Atât modelul EAH-AZ80, cât și modelul EAH-AZ60M2 beneficiază de performanțe de rezistență la apă în conformitate cu standardul IPX4 și nu sunt afectate atunci când sunt stropite cu apă din orice direcție. Ambele modele includ, de asemenea, asistentul vocal Alexa, încorporat.

Design confortabil pentru întreaga zi

Pentru că vă însoțesc pe parcursul unei zile aglomerate, designul căștilor EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2 a fost îmbunătățit față de generațiile anterioare pentru a rămâne confortabil la locul lor, indiferent de activitatea pe care o desfășurați. Modelul premium EAH-AZ80 are o carcasă cu o formă specială care se aliniază cu conformația urechii pentru o stabilitate îmbunătățită, fără presiunea aplicată de modelele convenționale de căști. EAH-AZ60M2 dispune de o carcasă All-Day Comfort Fit Design, cu o zonă de contact extinsă care oferă o senzație de confort și siguranță mai mare. Auricularele din silicon Technics combină materiale de duritate variabilă pentru o potrivire excelentă, sunet de înaltă calitate și izolare superioară. Puteți alege dintre șapte dimensiuni diferite de auriculare, de la XXS la XL, pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru cel mai bun sunet.

Modelul premium EAH-AZ80 este disponibil în culorile negru pur și argintiu, fiecare cu o suprafață elegantă cu senzor tactil procesat prin rotire, pentru o mai bună experiență de utilizare. Suportul are un finisaj din aluminiu de înaltă calitate și un logo Technics foarte fin gravat. Compactă și ușoară, forma rotunjită ușor de transportat se potrivește confortabil în mână.

EAH-AZ60M2 este disponibil în culorile negru, argintiu și albastru midnight. Suportul foarte compact și portabil are, de asemenea, un finisaj de înaltă calitate și logo-ul Technics gravat pentru o senzație premium. 

Ambele modele vor fi disponibile începând din luna iunie 2023.

Prezentarea detaliată a celor două modele de căști poate fi urmărită accesând linkul următor: https://www.youtube.com/watch?v=twB3nceT2rs


[i] Numai pentru EAH-AZ80.

[ii] Atunci când este conectat prin Bluetooth®, LDAC suportă până la 96 kHz/24 biți.

[iii] Începând cu 31 martie 2023, conform cercetărilor efectuate de Panasonic Corporation, măsurate folosind directivele conforme cu JEITA pe piața căștilor cu anulare a zgomotului de tip True Wireless.

[iv] Compatibile cu smartphone-uri și tablete echipate cu Android™ 6.0 sau o versiune mai recentă și care acceptă Google Play™ sau cu un iPhone®, iPad® și iPod Touch® echipate cu iOS12 sau o versiune mai recentă.

Despre Grupul Panasonic

Lider global în dezvoltarea tehnologiilor inovative și soluțiilor pentru aplicații de gamă largă în sectoarele de produse electrocasnice folosite de consumatori, locuințe, sectorul auto, industrie, comunicații și energie, Grupul Panasonic a trecut la un sistem de companie activă pe piață, la data de 1 aprilie 2022, prin Panasonic Holdings Corporation, activând ca și societate de holding, împreună cu alte opt societăți plasate sub umbrela acesteia. Înființat în anul 1918, Grupul și-a luat angajamentul de a crește nivelul de bunăstare a persoanelor și a societății și își derulează activitatea în baza unor principii fondatoare aplicate în scopul generării unor noi valori și furnizării unor soluții sustenabile în prezent. Grupul a raportat vânzări consolidate în sumă de 56,40 miliarde de euro (7.388,8 miliarde de yeni), pentru exercițiul încheiat la data de 31 martie 2022. Dedicându-se scopului de a spori bunăstarea persoanelor, entitățile Grupului Panasonic sunt unite în furnizarea de produse și servicii superioare, pentru ca dumneavoastră să puteți duce un trai optim (Live Your Best).

Pentru a afla mai multe despre Grupul Panasonic, vă invităm să accesați pagina https://holdings.panasonic/global/ și http://www.panasonic.com/ro


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.