“VALENII DE MUNTE” – brand cu istorie pe piata conservelor din Romania, revine cu o gama diversificata de produse pe baza de rosii

Maspex Romania reintroduce pe piața din România ”VĂLENII DE MUNTE”, un brand cu istorie, reprezentativ pentru categoria conservelor de legume. Prin intermediul acestuia, compania accesează două piețe: piața de ketchup și piața conservelor pe bază de roșii, pentru care propune produse competitive și în concordanță cu exigențele consumatorilor.

Produsele din gama ”Vălenii de Munte” sunt obținute din roșii de calitate superioară, culese doar în vârf de sezon, atunci când acestea ating desăvârșirea.

Piața produselor pe bază de roșii este una provocatoare. Avem competitori foarte cunoscuți și care ocupă un loc important în preferințele consumatorilor. Însă acest aspect ne motivează. Și ne dă încredere că și gama noastră, care se adresează unui public divers, atât din categoria celor mai tineri – prin ketchup -, cât și celor care îndrăgesc mâncărurile tradiționale, îi va cuceri într-un timp destul de scurt”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Brandul ”VĂLENII DE MUNTE” are un portofoliu divers, format din 9 produse, toate pregătite să ofere gustul ales pentru mesele de acasă. De la feluri tradiționale – supă, ciorbă, tocăniță, sosuri – până la cele inspirate din rețete ale altor țări, precum pastele sau pizza. Pentru prepararea acestora, punem la dispoziție conserve de roșii întregi și roșii cuburi decojite, piure de roșii, roșii pasate, pastă de tomate, bulion și ketchup.

De o atenție deosebită se vor bucura tinerii, pentru care a fost creat ketchup-ul ”Vălenii de Munte”, în două variante: dulce și picant. Produs fără conservați, fără gluten, fără potențiator de aromă, dar cu gust și consistență bogate, ketchup-ul ”Vălenii de Munte” este ideal pentru persoanele cu un mod de viață dinamic, aflate în căutarea unor ajutoare de încredere, care să dea rapid gust și mai apetisant mâncărurilor.

”Și abordarea categoriei de public tânăr este tot o provocare pentru noi. Dar ne place. Pentru că avem multe argumente pentru a-i convinge pe cei tineri că asocierea unei denumiri tradiționale – ”Vălenii de Munte” –  cu un produs modern poate fi… delicioasă. Căci da, principalul nostru argument este gustul. Acela de roșie coaptă, culeasă doar când a atins desăvârșirea. Suntem siguri că va fi o experiență culinară deosebită, pe care o vor îndrăgi repede”, a adăugat Irina Prisnel, Brand manager ”Vălenii de Munte”.

Produsele din gama ”Vălenii de Munte” sunt disponibile în magazinele de proximitate și în rețele de distribuție de tip supermarket.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Anca Ionescu                                                                                      Ioana Vişean

Attitude PR                                                                                         Maspex Romania

Communications Specialist                                                              PR Manager

0040 747 501 016                                                                              0040 740 005 074             

anca@attitudepr.ro                                                                          i.visean@maspex.ro              

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare – ”Tymbark”, ”Tedi”, ”Ciao”, ”Figo”; produse făinoase – pastele ”Arnos”; produse instant ”La Festa”: Cappuccino, Hot Chocolatta, 3in1; dulciuri şi snacksuri sărate – ”Rollini d’Oro”, ”Salatini”; băuturi energizante – ”Tiger”, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – ”Bucovina”, apă minerală naturală natural alcalină – ”Alcalia”; ketchup și conserve de roșii – ”Vălenii de Munte”.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța, Irlanda.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.