Bucharest Photofest. Panasonic va invita la evenimentul ”Despre videografie. Tips and tricks.”

Panasonic Romania va invita la un showcase despre videografie in cadrul festivalului international de fotografie Bucharest Photofest. Informatii interesante si foarte utile despre aparatura tehnica, compozitie, tips and tricks si multe aspecte despre videografie va vor fi oferite de catre Jean Blăgoi, invitatul Panasonic Romania.

Marti, 3 Mai, ora 19:00

Victoria Hub / Calea Victoriei 210

Intrarea este liberă, fiind insa necesara completarea unui formular de inscriere disponibil la www.bucharestphotofest.ro/rsvp

Bucharest Photofest se desfasoara in perioada 1 – 8 mai 2022, dupa ce a fost reprogramat din octombrie 2021 (perioada in care contextul pandemic nu a permis o buna desfasurare a editiei curente), in mai multe spatii din Bucuresti si reuneste aproximativ 30 de evenimente: expozitii, proiectii de film, showcases, discutii si dezbateri, concerte live si invitati speciali din Franta, Italia, Spania, Maroc, Algeria, Germania, Statele Unite ale Americii si nu numai.

Evenimentele vor avea loc la Goethe-Institut, Instituto Cervantes din Bucuresti, Muzeul National al Taranului Roman, Deschis Gastrobar, UNATC, Victoria Hub, Uzina Coffee, Carturesti Modul, Carturesti Carusel, Galeria 21, Photosetup.  

Bucharest Photofest isi propune sa fie cel mai important festival de fotografie din Romania, ce transforma fotografia intr-un instrument de educatie vizuala, creand contextul pentru dezbaterea unor teme importante ale actualitatii socio-politice si cultural-umane.

Bucharest Photofest, ajuns la cea de-a sasea editie, este un proiect care si-a asumat misiunea de a intermedia accesul publicului larg la unele dintre cele mai importante, actuale si relevante repere din fotografia autohtona si internationala. Dincolo de faptul ca este un proiect cultural prezentat intr-un concept coerent articulat, fotografia devine in contextul Bucharest Photofest si pretext pentru dezbaterea unor teme importante ale actualitatii socio-politice si cultural-umane, astfel, fotografia devenind un instrument de educatie vizuala. 

Partener video: Panasonic

Programul complet pe: www.bucharestphotofest.ro sau www.fb.com/bucharestphotofest

Jean Blagoi este cunoscut in prezent ca Director de Imagine, realizand in special clipuri cu mesaje sociale pentru casa de productie Stradavarius.

El semneaza și imaginea clipurilor trupei La Familia (Sisu si Puya) de aproape 20 de ani. In portofoliu are si artiști comerciali (Alexandra Stan, Andreea Antonescu, Connect R, F Charm, Matteo, Noaptea Târziu, Boier Bibescu, Bandidos, Rocsana Marcu) cat si nume consacrate în underground-ul autohton (El Nino, Samurai, Jianu, Stres, Spectru, Phunk B, Nane).

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.