Brandul BUCOVINA sustine Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei

Federația Română de Fotbal și Maspex Romania au decis să extindă parteneriatul. Ca urmare a noului angajament, Bucovina devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal.

Colaborarea dintre Maspex și FRF a început în 2016 iar din 2019 Bucovina a devenit apa oficială a tricolorilor. Prin acest nou parteneriat strategic, însă, Maspex se va implica și mai mult în susținerea tricolorilor. Noul contract se va întinde pe o durată de 4 ani, până la finalul anului 2025.

“Ne bucură extinderea acestui parteneriat demarat în urmă cu 6 ani, precum și angajamentul Maspex pe termen lung alături de FRF. Împreună am dat naștere celei mai mari competiții fotbalistice pentru copii, Cupa Tymbark Junior, unde peste 160.000 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, din întreaga țară, au evoluat la ultima ediție. Începând de azi, partenerul nostru prin brandul Bucovina  va fi alături și de echipa națională și de toți suporterii săi”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Colaborarea deosebită avută în ultimii ani cu FRF ne-a motivat să extindem parteneriatul existent. Atât ca durată, cât și ca implicare. Considerăm că o apă echilibrată așa cum este Bucovina trebuie să rămână alături de fotbal și de echipa națională în drumul ei spre performanță. Continuarea acestui parteneriat reprezintă punerea în practică a unora dintre principiile și obiectivele companiei noastre: susținerea practicării sportului ca mod de viață sănătos, a dorinței de succes și a celor care luptă pentru a-l obține”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare – Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase – pastele Arnos; produse instant – La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate – Salatini, Rollini d’Oro; băuturi energizante – Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta, apă minerală naturală plată natural alcalină – Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

Despre Apa Bucovina

Apa minerală naturală Bucovina provine din surse subterane localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, cu reziduu sec foarte scăzut (72g/ml) și pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Anca Ionescu                                                                                                                  Ioana Vişean

Attitude PR                                                                                                                         Maspex Romania

Communications Specialist                                                                                          PR Manager

0040 747 501 016                                                                                                          0040 740 005 074       

anca@attitudepr.ro                                                                                                      i.visean@maspex.ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.