Technics lanseaza noile casti True Wireless EAH-AZ60 si EAH-AZ40, proiectate pentru un sunet superior

București, 28 septembrie 2021 – Technics anunță cu bucurie lansarea, începând cu luna octombrie 2021, a noilor modele de căști true wireless in ear: EAH-AZ60 și EAH-AZ40. Pe lângă acestea, la începutul anului 2022, Technics va lansa noul model de căști wireless overhead EAH-A800.

Susținute de experiența de peste 50 de ani din domeniul ingineriei sunetului de înaltă fidelitate, noile modele EAH-AZ60 și EAH-AZ40 sunt proiectate pentru a oferi calitatea Technics premium pe care consumatorii o apreciază. Echipate cu o incintă acustică cu design impresionant și tehnologii digitale avansate, aceste căști oferă o experiență sonoră imersivă, printr-o construcție compactă.

Acum mai bine de un an, când oamenii de pe întreg globul au început să lucreze de la distanță, am descoperit rapid că un set de căști de înaltă calitate, pe care să te poți baza, era esențial pentru a menține productivitatea în timpul conferințelor video și a apelurilor“, spune Koji Kuwahara, Product Planning, Manager. “Noi, aici la Technics, suntem încântați mai ales de noua tehnologie JustMyVoiceTM *1, disponibilă la ambele modele EAH-AZ60 și EAH-AZ40. Această tehnologie va detecta în mod activ și va capta vocea ta, analizând și eliminând în același timp zgomotul înconjurător, permițând convorbiri extrem de clare“, a adăugat acesta.

Echipate cu tehnologia JustMyVoice™ dar și cu tehnologia recunoscută în industrie*2 pentru anularea zgomotului și calitate audio de înaltă rezoluție prin Bluetooth® și LDAC*3 (*disponibilă numai la modelul EAH-AZ60), cele două modele de căști true wireless asigură sunet și apeluri la o calitate excelentă. Aceste noi modele se potrivesc perfect unui nou stil de viață, cu precădere al celor care s-au adaptat la noua rutină a “lucrului de oriunde”.

Auzi fiecare detaliu

Calitate Technics premium a sunetului

Bazându-se de propria filosofie a ingineriei sunetului de înaltă fidelitate și pe experiența cultivată în peste 55 de ani, sunetul premium Technics este acum la dispoziția ta.

EAH-AZ60

Designul unic al incintei acustice Technics,  armonizatorul și difuzoarele de 8 mm oferă sunet bogat, expansiv, cu evidențieri line și detaliate, care permit ascultătorilor să perceapă fiecare detaliu. Camera de control acustic optimizează debitul de aer pentru a oferi un bas puternic și a accentua sunetele de frecvențe medii. Noul armonizator readaptat generează înalte de precizie, oferind o gamă nemaiîntâlnită de sunete naturale. În interiorul difuzoarelor dinamice de 8 mm există o diafragmă de bioceluloză, puternică dar și flexibilă, care oferă un sunet pur, autentic, cu frecvențe joase clare și înalte fluide.

În plus, EAH-AZ60 suportă tehnologia audio de înaltă rezoluție LDAC*4 prin Bluetooth®, producând o gamă dinamică largă a sunetului, cu răspuns rapid și înaltă definiție.

EAH-AZ40

Deținând un difuzor dinamic puțin mai mic, dar foarte modern, de 6 mm, acest model nou a fost integrat cu o cameră de control acustic și un armonizator care oferă sunet clar cu o senzație de profunzime și complexitate, păstrând în același timp o construcție compactă.

Vorbește clar

Calitate superioară a apelurilor

Atât modelul EAH-AZ60 cât și EAH-AZ40 sunt echipate cu tehnologia JustMyVoiceTM care oferă ascultătorilor o calitate excelentă a apelurilor. Microfoanele de detecție a vocii o detectează atunci când vorbiți, iar cele două microfoane MEMS (cu sistem micro electro-mecanic) o captează și reduc zgomotul înconjurător folosind tehnologia de formare a undei sonore pentru un apel mai clar, chiar și în medii zgomotoase sau atunci când lucrați de acasă. La modelul EAH-AZ60 sunt prezente în cele două căști 8 microfoane care joacă un rol semnificativ în oferirea unei conversații telefonice mai confortabile și naturale.

Anularea zgomotului vântului

Vântul este unul dintre factorii principali care afectează calitatea apelurilor așa că, pentru a asigura performanțe audio ridicate în orice mediu, Technics a echipat noile sale modele true wireless cu tehnologie de reducere a zgomotului vântului. EAH-AZ60 și EH-AZ40 utilizează microfoane cu găuri mici care sunt instalate adânc în căști pentru a minimiza vibrațiile cauzate de aer și pentru a permite conversația fără zgomotul vântului.

Scufundați-vă în sunet

Anularea zgomotului la cel mai înalt nivel din industrie (EAH-AZ60)

Disponibil numai în modelul EAH-AZ60, tehnologia dublă hibridă de anulare a zgomotului Technics, compusă din Feedforward și Feedback Noise Canceling, captează atât zgomotul din exterior, cât și din interiorul căștilor. Atunci când este asociată cu procesarea digitală și analogică, această combinație creează cea mai bună performanță de anulare a zgomotului * 2 din clasă, perfectă pentru blocarea perturbărilor, indiferent dacă este acasă sau afară.

Controlați sunetul din jurul vostru

Modurile Natural Ambient / Attention

Ambele modele sunt echipate cu moduri unice pentru sunetul ambiental, care pot fi setate fie pe modul „Natural Ambient”, fie pe modul „Attention”. Modul „Natural Ambient” captează tot zgomotul din jur, permițând utilizatorului să asculte muzică sau să vorbească la telefon, acordând atenție mediului înconjurător. Modul „Attention”, captează sunete din gama de frecvență a vocii umane, asigurându-se că ascultătorul poate auzi voci umane în apropiere, cum ar fi anunțuri la aeroport sau vocea unui membru al familiei acasă.

Proiectate pentru fiecare stil de viață

Design pentru o purtare confortabilă întreaga zi

Noul design în formă de picătură al căștilor este conceput pentru a maximiza contactul cu canalul urechii utilizatorului pentru o potrivire optimă, în timp ce porțiunea exterioară a căștii este mai subțire decât modelele anterioare, împiedicând-o să iasă din ureche.

Materiale rezistente la apă cu norma IPX4

Ascultătorii pot lua cu ei noile căști wireless Technics practic oriunde. Atât modelele EAH-AZ60, cât și EAH-AZ40 asigură rezistență la apă în conformitate cu standardul IPX4 și nu sunt afectate atunci când sunt stropite cu apă din orice direcție.

Culori la alegere pentru orice stil

Căștile true wireless au devenit un accesoriu de bază pentru serviciu, la antrenamente, pentru a călători sau relaxare. Ascultătorii pot alege dintr-o varietate de culori la ambele modele. Modelul EAH-AZ60 este disponibil în argintiu și negru, în timp ce EAH-AZ40 este disponibil în argintiu, negru și roz auriu.

Ambele modele vor fi disponibile în octombrie 2021. EAH-AZ60 va fi disponibil în argintiu și negru, iar EAH-AZ40 va fi disponibil în argintiu, negru și roz auriu. În plus, la începutul anului 2022, Technics va lansa, de asemenea, noile căști fără fir overhead EAH-A800.

* 1: Caracteristică în continuă dezvoltare; condițiile de mediu variate pot afecta performanța.

* 2: începând cu 14 august 2021; Potrivit cercetărilor efectuate de Panasonic Corporation, măsurate folosind liniile directoare conforme JEITA pe piața căștilor true wireless cu anulare a zgomotului .

* 3: Eficient cu conținut de înaltă rezoluție transmis cu codec LDAC la o rata de transfer maxima de 990 kbps.

* 4: Când este conectat prin Bluetooth®, LDAC acceptă până la 96 kHz / 24 biți.

Informații despre produs

EAH-AZ60 (negru, argintiu)

1. Auzi fiecare detaliu

– Calitatea sunetului Technics

2. Vorbește cu Claritate

– Calitate superioară a apelurilor

– Tehnologie JustMyVoice ™

3. Scufundați-vă în sunet

– Anularea zgomotului cu cea mai bună tehnologie din industrie

4. Confort potrivit pentru fiecare mișcare

– Design confortabil pentru toată ziua

– IPX4

5. Controlează sunetul din jurul tău

– Mod Natural Ambient / Mod Attention

6. Personalizați-vă sunetul

– Aplicația Audio Technics

EAH-AZ40 (roz auriu, argint, negru)

1. Auzi fiecare detaliu

– Calitatea sunetului Technics

2. Vorbește cu Claritate

– Calitate superioară a apelurilor

– Tehnologie JustMyVoice ™

3. Confort potrivit pentru fiecare mișcare

– Design confortabil pentru toată ziua

– IPX4

4. Sunetul dvs. în stil

– culori diferite

5. Controlează sunetul din jurul tău

– Mod Natural Ambient / Mod Attention

6. Personalizați-vă sunetul

– Aplicația Audio Technics

Specificații

 EAH-AZ60EAH-AZ40
Caracteristici generale   
Mărime difuzor (mm) 8 mm (5/16 in)6 mm (1/4 in)
Microfon Monaural, MEMSMonoaural, MEMS
Timp redare pe baterii (LDAC)CastiAprox. 4.6 ore (NC ON) aprox 5.0 ore NC OFF 
Casti cu suportul de incărcareAprox. 16 ores (NC ON) aprox. 17 ore NC OFF 
Timp de redare pe baterii (AAC)CastiAprox 7.5 ore NC OFF Aprox 7.5 ore NC ONAprox 7.5ore
Casti cu suportul de incărcareAprox- 24 ore (NC ON) Aprox. 25 ore NC OFFAprox. 25 ore
Timp încărcare (25C / 77 F)CăștiAprox 2.0 oreAprox- 2.0 ore
Suport de incărcareAprox. 2.5 oreAprox- 2.5 ore
Casti cu suportul de incărcareAprox 3.5 oreAprox 3 ore
Quick Charge (15 minute, LDAC)CăștiAprox- 45 minute (NC ON) Ap rox. 50 minute NC OFF 
Quick Charge (15 minute, AAC)CăștiAprox- 70 minute (NC ON) Ap rox. 80 minute NC OFFAprox. 90 minute
Timp StandbyCăștiAprox. 9ore (NC ON),
Aprox. 15 ore (NC OFF,nu functionează oprirea automată)
Aprox. 19 ore ( nu functionează oprirea automată)
GreutateCăști
(o singură parte:
stânga și dreapta sunt la fel)
Aprox. 7 g (0.25 oz)Aprox 5 g (0.18 oz}
Suport de incărcareAprox. 45 g (1.6 oz)Aprox 30 g (1.1 oz)
Accesorii furnizate cablu alimentare USB : Aprox 0.2 m (0.66 ft)
(Mufă intrare: USB Tip A ,
Mufă ieșire : USB Tip C,
Mărimi adaptoare : XSI, XS2, S1, S2. M, L, XL (M montate)
cablu alimentare USB : Aprox 0.2 m (0.66 ft)
(Mufă intrare: USB Tip A ,
Mufă ieșire : USB Tip C,
Mărimi adaptoare : XS, S. M, L (M montate)
Funcții avansate   
Tehnologie BluetoothVersiune5.25.2
Profile suportateA2DP, AVRCP, asp, HFPA2DP, AVRCP, asp, HFP
CodecSBC, AAC, LDACSBC, AAC
Distanță de operarepână la 10 m (33 ft)pănă la 10 m (33 ft)
Rezistență la apă Echivalent IPX4 (doar căștile)Echivalent IPX4 (doar căștile)
Tehnologie Dual Hybrid Noise Cancelling danu

・ Specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate datele oferite aici sunt aproximative.

・ Specificațiile de rezistență la apă sunt echivalente cu IPX4 din IEC 60529.

NOTIFICĂRI MĂRCI COMERCIALE:

Marca și logo-urile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Panasonic Corporation este sub licență. Alte mărci comerciale și nume comerciale sunt ale proprietarilor respectivi.

LDAC și sigla LDAC sunt mărci comerciale ale Sony Corporation.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.