ExperimentaTi Ingrijirea avansatA a spaTiului periodontal cu noua periuTA de dinTi electricA reIncArcabilA Panasonic EW-DC12

Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

Panasonic înțelege că produsele de cea mai bună calitate reprezintă soluția, mai ales atunci când vine vorba de obiecte pe care le utilizăm zi de zi. Urmând acest principiu, noua periuță de dinți a fost proiectată și dezvoltată cu accent pe îngrijirea spațiului periodontal, îngrijire realizată cu ajutorul unei perii foarte fine, a vibrațiilor sonice produse de motorul liniar și mișcărilor orizontale ale periei care oferă o curățare mai eficientă decât periajul obișnuit.

            Peria extra fină ajunge cu grijă în spațiul periodontal pentru a-l curăța și proteja. Perii de 0.02 mm sunt proiectați pentru a pătrunde nu mai mult de adâncimea optimă de 3 mm, permițând curățarea delicată a plăcii ascunse și a bacteriilor, fără a irita dinții sensibili și gingiile. În plus, vibrațiile sonice produse de motorul liniar desprind placa din spațiile periodontale, reducând presiunea de pe dinți și gingii. Asigurând mișcări imposibil de obținut manual, periajul ultra rapid este extrem de eficient.

Mai mult, producând mișcări orizontale foarte eficiente ale periei de-a lungul liniei gingivale, aceasta poate ajunge mai adânc în spațiile periodontale, eliminând cu grijă placa și bacteriile pentru o curățare de excepție.

Pentru a asigura o experiență personalizată a periajului, există trei moduri selectabile care se potrivesc gradului de sensibilitate a utilizatorului: modul normal – pentru utilizarea obișnuită, modul soft – pentru cei care folosesc periuța electrică pentru prima dată și modul sensitive – pentru un periaj și mai atent, necesar atunci când gingiile sunt inflamate, sângerează sau pur și simplu sunt sensibile. Periuța de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12 oferă unperiaj fără griji,utilizatorii putând să-și aleagă modul de funcționare preferat, care elimină orice disconfort al gingiilor.

Menținerea unui periaj eficient dar fără o acțiune excesivă este posibilă datorită funcției de control a puterii. Aceasta menține o amplitudine maximă a mișcării periei atunci când este aplicată o presiune.

În plus, există o mulțime de alte funcții inovative care transformă periuța într-una confortabilă și ușor de utilizat. Acestea includ: indicatorul de baterie cu LED, funcția de memorare a modului de utilizare, temporizatorul inclus și funcția de pornire lentă, în care periajul începe cu o viteză redusă ce vă permite să vă obișnuiți cu mișcarea înainte de a comuta la modul cu amplitudine maximă.

Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12 va fi disponibilă la dealerii autorizați Panasonic începând cu data de 15 august 2021.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.