Produsele de Ingrijire oralA Panasonic, recomandate de Societatea RomANA de Stomatologie

Deschizătoare de drumuri în domeniul produselor de îngrijire dentară, compania Panasonic a primit pentru periuțele de dinți și dușurile bucale comercializate în România recunoașterea de Produs recomandat de Societatea Română de Stomatologie. Recunoașterea vine în completarea celor 50 de ani de tradiție în domeniul produselor de îngrijire orală, timp în care inovația și dezvoltarea au fost preocupări constante pentru acoperirea principalelor nevoi ale consumatorilor.

”Calitatea japoneză”, concept cunoscut în toată lumea, a avut un rol important în stabilirea acestui parteneriat. Am interacționat cu produsele Panasonic pentru îngrijire orală și ne-au convins să le recomandăm pentru a fi folosite în rutina zilnică. Spălatul corect pe dinți dimineața și seara folosind produse de calitate, schimbate la intervale bine determinate de timp, duce la prevenirea apariției bolii parodontale și la scăderea incidenței cariei dentare. Sănătatea orală reprezintă o prioritate pentru populația unei țări și ar trebui să fie o preocupare de bază a tuturor. Societatea Română de Stomatologie, cea mai veche societate de profil din România și a doua din Europa, a fost fondată în 1923 și este de aproape 100 de ani în serviciul medicilor stomatologi și al pacienților din România, fiind membru regular al Federației Dentare Internaționale (FDI) începând cu anii ‘60 a declarat Prof. Univ. Dr. Paula Perlea, Președinta Societății Române de Stomatologie.

Suntem extrem de bucuroși și onorați de recunoașterea calității produselor noastre de către Societatea Română de Stomatologie. În cei peste 100 de ani de când a fost înființată, compania Panasonic a inovat și dezvoltat continuu tehnologiile astfel încât interesele consumatorilor să fie satisfăcute la cele mai înalte standarde. Sănătatea orală reprezintă una dintre prioritățile companiei noastre căreia îi acordăm o atenție deosebită prin asigurarea de produse create după cercetări elaborate și garantate de specialiști – Laurențiu Faur, Marketing Manager Panasonic România și Bulgaria

Prevenirea apariției cariilor, obiectivul principal de la începuturi

Panasonic a început să dezvolte produse de îngrijire dentară în anii ‘70, în Japonia fiind pionier în acest domeniu. Cum în acel moment îngrijirea dentară viza în principal prevenirea apariției cariilor dentare, produsele Panasonic se concentrau aproape exclusiv asupra îndepărtării tartrului de pe suprafața dinților.

În 1977, Panasonic a introdus pe piață periuța de dinți electrică fără fir, pentru o utilizare mai facilă decât cu o periuță de dinți cu cablu de alimentare. Aceasta era dotată cu mai multe capete colorate diferit, pentru a putea fi utilizate de către întreaga familie. Trei ani mai târziu, în 1979, Panasonic introducea pe piață primul său duș bucal. O unitate tip doi în unu, care permitea comutarea periuței / duzei pentru periaj / irigare.

Prevenirea parodontozei, obiectivul principal de acum

În ultimii ani, oamenii au devenit mai preocupați de parodontoză, o afecțiune cronică de tip inflamator a gingiei si a osului alveolar, care poate duce la pierderea dinților prin distrugerea țesutul moale și a osului care susține dinții. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 10% din populația globului suferă de boala parodontală în forma sa severă.

Luând toate acestea în considerare, Panasonic a acționat cu mult înaintea altor producători în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea de produse pentru îngrijirea parodontiului marginal, creând periuțe de dinți și dușuri bucale speciale pentru combaterea parodontozei.

Totodată, Panasonic asigură produse eficiente pentru persoanele care poartă aparat dentar. De exemplu, dușul bucal EW1313 reprezintă soluția de igienă orală ideală pentru pacienții cu probleme ortodontice. Pe parcursul tratamentului ortodontic, resturile alimentare se acumulează mai ușor între dinți și aparatul dentar. De aceea este nevoie de un instrument cu care să fie curățați corect dinții, gingiile și aparatul dentar.

Calitate japoneză

Abordarea cu rigurozitate de către Panasonic a conceptului „Calitate japoneză” în procesul de fabricație acoperă totul, de la performanțe și tehnologie de îngrijire dentară avansate până la ușurința în utilizare, măsuri temeinice de siguranță, rezistență excepțională pentru utilizare pe termen lung și fiabilitate.

Având conceptul „Calitate japoneză” bine implementat, Panasonic intenționează să continue realizarea de progrese în domeniul îngrijirii dentare.

About Panasonic

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.