Noul uscAtor de pAr Panasonic EH-NA67 Enrich + Family Care asigurA o sAnAtate avansatA a pArului Intregii familii

București, 22.06.2021Pentru Panasonic, prioritatea o reprezintă asigurarea calității superioare, mai ales când vorbim de produsele pe care le folosim zilnic. Proiectat pentru a fi utilizat de întreaga familie, noul uscător de păr Panasonic EH-NA67: Enrich + Family Care ajustează echilibrulumidității părului dumneavoastră datoritătehnologiei unice nanoeTM . În plus, EH-NA67 nu doar vă usucă părul ci și protejează părul și pielea capului de căldura excesivă, avantaje de care se pot bucura toți membrii familiei.

Totul despre tehnologia Panasonic nanoeTM

Noul uscător de păr este echipat cu noua tehnologie inovativă a Panasonic, nanoeTM, care oferă de 1000 de ori mai multă umezeală decât ionii obișnuiți. EH-NA67 umezește părul și întărește cuticulele acestuia, reducând în acest fel deteriorarea cauzată de periere, asigurându-se că firele de păr sunt mai puțin fragile și uscate, îmbunătățindu-le strălucirea și finețea.

Tehnologia nanoeTM atrage umiditatea din aer pentru a crea particule minuscule, bogate în umezeală care, datorită dimensiunilor reduse, pot penetra straturile părului. În plus, tehnologia nanoeTM elimină electrizarea statică, lăsând uitării firele de păr rebele, părul devenind mai fin și ușor de aranjat, fără fire încâlcite și cu o strălucire îmbunătățită.

Capul de uscare oscilant inovativ de la Panasonic

Ajutând la prevenirea încălzirii excesive a părului și protejând scalpul, capul de uscare oscilant usucă rapid dar cu blândețe, mișcându-se automat pentru a difuza aerul fierbinte de la stânga la dreapta. În acest fel, părul și scalpul nu se supraîncălzesc. Uscând eficient părul, cu multă grijă, este perfect pentru utilizarea în cazul scalpului sensibil și al părului subțire.

Sănătate și protecție de la rădăcină până la vârf

  • tehnologia nanoeTM extrage umiditatea din aer pentru a crea particule de apă minuscule, atomizate care pătrund în firul de păr pentru a-l proteja de deteriorarea provocată de periere. Părul își păstrează un echilibru al umezelii, oferind o strălucire sănătoasă perfectă, reducând efectele nedorite aduse de periere.
  • Capul de uscare oscilant permite debitului de aer să se deplaseze prin păr, protejând părul și scalpul împotriva supraîncălzirii dar uscându-l rapid
  • Trei accesorii – un cap oscilant de uscare, un concentrator și un difuzor
  • Trei viteze, patru trepte de temperatură și buton pentru aer rece

Pentru mai multe informații, vizitați: www.panasonic.ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.