Tedi striga din nou tare: Start la miscare de la mic la mare!

Tedi revine cu îndemnul pentru cei mici de a practica mișcarea și sportul, de data aceasta  alături de părinți sau alți adulți dragi lor. Celebri practicanți ai sportului au acceptat provocarea lui Tedi și îi vor inspira și pe cei mici și mari: cunoscuta scrimeră Ana Maria Brânză – Ambasadoarea programului (medaliată la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 și Rio din 2016), gimnasta Monica Roșu (medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004), ciclistul Ede Molnar (multiplu campion național la MTB), fotbalistul Vasile Maftei (fost jucător la Rapid, CFR Cluj, Unirea Urziceni și la echipa națională), alergătoarea Marina Baboi (cea mai rapidă atletă a României din ultimii doi ani) și Oana Zara – coregrafă, actriță și dansatoare. Cu toții strigă, împreună cu Tedi: ”Start la mișcare de la mic la mare”.

București, 10 mai 2021 – Lansată la finalul anului 2017, campania ”Start la mișcare cu Tedi” s-a bucurat de mult succes în rândul copiilor care au jucat handbal cu marea sportivă Cristina Neagu, au făcut gimnastică cu Cătălina Ponor sau au dansat cu îndrăgitul dansator Mihai Petre. Acum Tedi s-a mobilizat pentru a duce totul la următorul nivel, transformând această inițiativă într-una de interacțiune, do it yourself. De la mic la mare, părinți și copii, provocați de sportivii implicați în campanie, vor realiza mai multe mișcări cu scopul de a-și păstra sănătatea și, nu în ultimul rând, de a se distra în familie.

Eu sunt un om foarte activ și nu-mi pot imagina viața fără sport și mișcare. Pe lângă acest fel nativ de a fi al meu, consider că îndrumarea către sport încă din copilărie a contribuit foarte mult la modul de viață echilibrat pe care îl duc acum. Chiar dacă nu făceam performanță, cu siguranță rămâneam un om iubitor și practicant de sport. De aceea, consider că programul acesta este fix ceea ce copiii au nevoie pentru a deveni adulți sănătoși și armonioși”, a declarat Ana Maria Brânză, Ambasadoarea programului.

Pe parcursul campaniei, câte un sport diferit în fiecare lună va fi promovat de către fiecare endorser în parte. În urma provocărilor lansate, copiii vor încărca, pe Instagram și pe Tik Tok, folosind #startlamiscare, propriile clipuri video în care practică aceste mișcări împreună cu familia.

De la cel mai consumat suc pentru copii și cea mai îndrăgită mascotă, Tedi este pe cale să devină și cel mai îndrăgit susținător al sportului. Suntem siguri de asta pentru că a pregătit, alături de cunoscuți sportivi, provocări antrenante și totodată amuzante pentru întreaga familie. Ne dorim cu toții un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat, pe care cei mici să-l îmbrățișeze cât mai devreme. Iar când avem la îndemână distracția și jocul, mișcarea se transformă în bucurie”, a declarat Alexandra Panait, Marketing Manager Beverages Maspex Romania.

Pe cei mici și familiile lor îi așteaptă multe premii: pe parcursul celor 7 provocări, vor putea câștiga prin tragere la sorți vouchere pentru echipament sportiv și trofeul Tedi Start la mișcare de la mic la mare.

Detalii despre cea mai cool și antrenantă provocare pentru sport se găsesc pe site-ul lui Tedi www.tedi.ro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Anca Ionescu                                                                                    Ioana Vișean

Attitude PR                                                                                         Maspex România

Communications Specialist                                                            Director Comunicare

0040 747 501 016                                                                             0040 740 005 074

anca@attitudepr.ro                                                                          i.visean@maspex.ro

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare – Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; băuturi energizante – Tiger; produse făinoase – pastele Arnos; produse instant – La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate – Salatini, Rollini d’Oro; apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta, apă minerală plată natural alcalină – Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.