Castile Panasonic True Wireless RZ-B100W – usoare ca un fulg, se potrivesc perfect in urechi si au sunet puternic

 • Căști True Wireless
 • Confortabile datorită greutății reduse
 • Autonomie de până la 16 ore de utilizare (cu suportul de încărcare)
 • Rezistente la apă conform standardului IPX4
 • Ușor de utilizat, cu control tactil și vocal
 • Conexiune rapidă și foarte simplă
  • Împerechere automată
  • Conexiune duală pentru o sincronizare perfectă și utilizare flexibilă (stânga, dreapta sau dual)
  • Tehnologie Bluetooth 5.0 cu SBC/AAC și o rază de acțiune de 10 metri

București, 02.06.2021Panasonic prezintă, odată cu sosirea verii, o nouă pereche de căști wireless – modelul RZ-B100W. Aceste căști True Wireless intra auriculare au un preț atractiv și asigură o serie de funcții necesare în utilizarea de zi cu zi. Căștile oferă sunetul puternic caracteristic Panasonic, susținut de un bas puternic, un timp îndelungat de utilizare și un design confortabil. Datorită sistemului de control tactil și vocal, utilizatorii pot să-și gestioneze fără efort muzica preferată, apelurile telefonice sau să utilizeze asistentul vocal. Aceste căști intra auriculare minimaliste pot fi așezate confortabil în suportul de încărcare compactă iar atunci când utilizatorii sunt pe drum, ele se încarcă rapid utilizând tehnologia Quick Charge.

Indiferent dacă utilizatorii aleargă, se deplasează prin oraș sau se relaxează acasă pe canapea, căștile Panasonic B100W sunt soluția universală pentru fiecare situație. Conectarea Bluetooth începe în momentul în care căștile sunt scoase din cutia de încărcare. Fiecare cască își stabilește propria conexiune cu dispozitivul smart. Rezultatul: sunetul este reprodus sincronizat perfect în ambele urechi. Este o caracteristică utilă nu doar când utilizatorii efectuează apeluri telefonice, dar și când ascultă cărți audio. Tehnologia Dual Connect permite utilizatorilor să folosească fiecare cască individual. De exemplu, ei pot încărca o cască în timp ce o folosesc pe cealaltă pentru a asculta un eveniment sportiv, să spunem. B100W sunt echipate cu sistemul XBS Extra Bass care produce un sunet puternic, atât de așteptat de utilizatori.

Forma ergonomică a căștilor B100 permite o plasare perfectă în urechi care generează o senzație de siguranță și confort. Căștile nu au adaptoare suplimentare și cântăresc  doar cinci grame. Ca urmare, nimic nu apasă pe canalul auditiv, nici măcar în timpul utilizării. Senzorii plasați în ambele căști permit un control tactil foarte simplu. Cu ajutorul noilor căști Panasonic True Wireless, poate fi controlat asistentul individual virtual al dispozitivului de pe care se redă conținutul. Atâta timp cât sunt plasate în urechi, căștile pot fi folosite pentru a efectua apeluri, a verifica prognoza  meteo și pentru orice altă aplicație ce poate fi comandată vocal.

Odată încărcate complet, bateriile căștilor pot asigura patru ore în care să vă bucurați de muzică fără a fi conectați prin fir. Cutia compactă de încărcare care se potrivește în buzunarul pantalonilor stochează de asemenea energie suficientă pentru alte 12 ore. Aceasta reprezintă mai mult decât suficient pentru o plimbare în parc după o zi lungă la serviciu. Nici ploaia nici praful nu pot afecta căștile RZ-B100W, ele fiind rezistente la apă și praf, conform standardului IPX4.

Căștile Panasonic RZ-B100W vor fi lansate pe piață în iunie 2021 și vor fi disponibile în două culori: alb și negru.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.