Technics anunTA SL-1200MK7, modelul urmAtor din gama de succes de pickupuri pentru DJ

București, 22 aprilie – Technics prezintă noul pickup cu antrenare directă SL-1200MK7. Nou model moștenește aceleași caracteristici și confort operațional ca și SL-1210MK7 care,  lansat în ianuarie 2019, a devenit în scurt timp favoritul longevivei comunități de DJ iubitori de vinil.

În ultimii zece ani, am remarcat apeluri semnificative ale DJ-urilor, ale organizatorilor de muzică din toată lumea și ale partenerilor noștri pentru a extinde și moderniza gama noastră de pickupuri Technics. A existat și o cerere importantă a modelului argintiu a acestui pickup de DJ, care este prima alegere a multor utilizatori din întreaga lume”, spune Frank Balzuweit, Product Manager la Technics Europe. ”Ca urmare, ne-am simțit obligați să adăugăm această variantă de culoare, pentru a permite tuturor potențialilor utilizatori alegerea aspectului  uneltei lor preferate de lucru”, adaugă Balzuweit.

În ceea ce privește tehnologiile și funcționalitatea, modelul SL-1200 MK7 va oferi aceleași specificații ca și modelul negru SL-1210Mk7. Acestea includ:

  • Motor fără miez, cuplat direct care asigură rotație stabilă, fără cogging și cu un cuplu puternic
  • Braț robust, dar foarte sensibil, care asigură o citire precisă a semnalului imprimat pe disc
  • Platan cu structură pe două straturi ce oferă o performanță îmbunătățită a amortizării vibrațiilor
  • O carcasă rigidă și un amortizor performant care elimină complet vibrațiile chiar și în condiții dificile de operare
  • Funcție de reglaj a cuplului de pornire și a vitezei de frânare
  • Funcție de control al turației, care permite o ajustare precisă și stabilă
  • Redare în direcție opusă (Reverse Play) care extinde flexibilitatea stilurilor de redare ale DJ-urilor
  • Lampă pentru ac, dotată cu un LED de intensitate crescută, cu durată lungă de viață

■  Despre seria Technics 1200

Modelul SL-1200 a fost lansat în 1972, fiind un pickup cu antrenare directă cunoscut, care a devenit modelul cel mai bine vândut, cu un număr de 3.5 milioane de unități. Era susținut de un cuplu puternic, operare ușoară și fiabilitate crescută. A devenit foarte căutat atât de audiofili cât și de DJ, pe care i-a ajutat să dezvolte cultura DJ în segmente precum muzica electronică de dans. Această serie este încă și acum utilizată de DJ din întreaga lume.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.