Panasonic – uscAtorul de pAr care hidrateazA Si tenul, Si scalpul

Poate că nu ți pare un amănunt așa de important însă, dacă stai puțin  să te gândești, parcă începi să-ți amintești de o ușoară senzație de uscăciune pe care o ai sau o aveai după ce îți uscai părul. Nu-i dădeai importanță pentru că nu știai că se poate și fără ea. Ți se părea normal.

Dar cum ar fi să scapi de această senzație? Apăsând un buton dedicat timp de 1 minut la finalul sesiunii de uscare a părului, să te bucuri de particulele de apă care îți hidratează scapul sau tenul, accentuând senzația de prospețime și confort.

Nanoe – tehnologia inventată de Panasonic pentru tine

Nanoparticule ionice ultrafine, de un miliard de ori mai mici decât particulele de abur acționează eficient. Acestea conțin de 1.000 de ori mai multă umezeală iar aciditatea este perfectă pentru piele, blândă cu părul. Particulele Nanoe au acelaşi pH precum scalpul şi părul. În plus, particulele Nanoe elimină electricitatea statică conferind părului un aspect îngrijit.

Cu până la de 2 ori mai puține vârfuri despicate

Rezultatele unui test realizat în 2018 de către Institutul de cercetare aplicată în dermatologie ProDerm din Germania au relevat faptul că particulele Nanoe bogate în apă și ionii minerali generați de doi electrozi penetrează foarte ușor firul de păr și măresc fermitatea cuticulei ceea ce are drept rezultat până la de 2 ori mai puține vârfuri despicate.

Modul alternativ cu aer cald și rece

Pentru un păr cu aspect strălucitor. Da, știm, multe produse de îngrijire a părului promit acest lucru. Dar tehnologia introdusă în cel mai recent uscător de păr de la Panasonic chiar reușește să dea părului strălucire. Inspirat de tehnica profesională de salon prin care se alternează aerul cald cu cel rece de-a lungul cuticulelor firului de păr, acest uscător de păr are un singur buton prin care poți avea îngrijirea de la salon la tine acasă.

Mai multe detalii te invităm să citești aici.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.