programe de actualizare firmware pentru LUMIX S1R, S1H and S1

București, 02.09.2020 – Panasonic anunță că se vor lansa programe de actualizare firmware pentru gama de camere digitale LUMIX Single Lens Mirrorless S1R, S1H și S1, pentru a îmbunătăți funcțiile și ergonomia acestora până la sfârșitul anului 2020.

Noul firmware permite camerei S1R să înregistreze fișiere video 5K, profitând la maxim de senzorul de înaltă rezoluție. De asemenea, tehnologia LUMIX de focalizare, adusă la nivel de artă și performanța noului model S5 vor fi disponibile și la S1R, S1H și S1. Autofocalizarea nou implementată excelează cu precădere în detectarea oamenilor și a mișcării acestora. În plus față de ochiul, fața și corpul subiectului, se detectează acum separat și capul folosind tehnologii de detecție în timp real pentru a aduce o focalizare și mai precisă.  Camera urmărește persoana vizată chiar dacă aceasta se deplasează rapid, se întoarce cu spatele la cameră sau se depărtează de cameră. În același timp, modernizarea tehnologiei DFD a îmbunătățit funcția AFC permițând utilizatorilor să urmărească subiecte mici sau care se deplasează rapid, pentru a le capta cu o focalizare excelentă. Utilizatorii folosesc aceste avantaje atât la fotografiere cât și la filmare.

Panasonic urmărește dezvoltări tehnologice suplimentare și noile realizări vor fi aplicate nu doar noilor produse, ci și celor existente, prin actualizări de firmware.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.