Gama 2020 a televizoarelor Panasonic a primit certificarea ”Televizoare recomandate de Netflix”

București, 31 iulie 2020 – Panasonic anunță că majoritatea televizoarelor din gama 2020 incluzând modelele OLED și LCD până la seria HX800 au fost desemnate ”Televizoare recomandate de Netflix”

Panasonic este foarte preocupat de condițiile care asigură clienților cea mai bună experiență posibilă. De aceea, noi lucrăm direct cu Netflix pentru a fi siguri de acuratețea a ceea ce livrăm”, Paul Darch, Head of TV, Panasonic Marketing Europe.

Programul ”Televizoare recomandate de Netflix” ajută consumatorul să identifice televizorul care asigură o experiență Netflix mai bună printr-o testare riguroasă, ușurință în folosire și alte funcții.

Aceasta înseamnă că televizoarele OLED Panasonic sunt un MUST pentru iubitorii de filme nu doar datorită faptului că au certificarea ”Televizoare recomandate de Netflix” dar și pentru că au integrat și Netflix Calibrated mode, un mod de expunere care configurează televizorul la același nivel la care creatorii își calibrează monitoarele în post-producție, aducând calitatea imaginii din studio direct în sufragerie.

Televizoarele Panasonic desemnate ”Televizoare recomandate de Netflix”
https://devices.netflix.com/en/recommendedtv/2020/#tvs

OLED                                      LCD
HZ2000 series             HX940 series
HZ1500 series             HX900 series
HZ1000 series             HX800 series

Descarca in format MS WORD comunicatul de presa.

Descarca galeria de imagini.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.